Me as a baby girl


Jag har fortfarande en sk "Bloggpaus" ni får stå ut! :D <3

Liten blogg paus

Ja det är anledningen till att jag nt bloggar just nu.. lite nedstämd så jag har ingen tid för bloggen :(
Men nån gång så! Puss på er :>  tills dess höhö.

The Lesbien kid, ser ni vem som är "föräldrarna" ?


Min blivande jacka höhöh

Den här vill jag ha! den ska bli min <=F Men är det finast i svart eller grått?
 

från hm ^^

Ojdå.

Haha va grymt jag hade namnsdag igår (a) det visste jag inte  ^^. Tack Amanda & Annika <3
 
Idag kan man säga att jag är frisk :P 90% frisk iallafall :p Så nu måste jag plugga ikapp. fyhelvetesåtråkigtjaghatarattplugga - Om jag ligger efter. 
 
Jag har blivit så duktig. Jag kan plugga framför datorn! Det kunde jag inte förrut hihi. Men ett tips är att läsa alla bloggar du ska först, spela lite, & Det du nu vill haha. Då kan du koncentrera dej bättre =)
 
Nu har jag en lång lista på läxor. Bäst att jag börjar ^^ Ses! <333


 
/Liso
 
 
HK - Matsedel + prov
NO - Prov
SV - Prov
ENG - text + glosor
SO - Läsa sid 190 - 195
MA - tal 90~+ läxa 6, diagnos?
SPA - Jag har ingen aning ^^

Kvällsinlägg

Hej på er ;D Hur mår ni? Min hals är sååå mycket bättre nu haha & hela jag mår så klart bättre då :P Känns som det varit en superlång helg :D Bara att jag ligger efter nu ^_^ Men det tar jag igen ikväll, imorgon och övermorgon haha hardcoreplugg !
 
Vad har jag gjort idag  då?
Nördat tibia med min lilla lillebror! Hahaha fy så roligt :p Faktist inget mer..vilket liv! *not*
 
Höhö..här sitter jag med te och mackor! och en liten  lampa till vänster om mig :p mysigt faktist =) Hur som helst, jag ska fortsätta spela nu hahaha! Ses

 
Kramar /Lilla kitty ^^

Våra söta bebisar

Goddag gottfolk =) Såklart var jag också tvunga att göra en bebis som alla har gjort :p vad säger ni om vår flicka och pojke? jag tyckte dom blev fula :( Inga barn för oss abbe höhö. <3

 

Tydligen dominerade abbes blonda hår haha :P Men hur?  på bilden var han mörkhårig O.o
( han har färgat mörk brunt ) 

 
Inte dom vackraste barnen hahaha
 
Pluggdags! Puss


 

Host host!

God morgon mina kära barn. Fint väder idag lr hur?`^^ Tyvärr är jag hemma och hostar sönder mej. Jag hostade upp en hårboll nyss typ HAHA. För mycket info, sorry :p börjar längta tillbaks till skolan.. antar att jag ligger jävligt mycket efter? :/ Jag som hade kämpat den här terminen (A) Hoppas det inte blir IG iaf!
 
Har fortfarande inte pluggat än under mina sjukdagar..Bara slappat och spelat! I helgen får det bli plugg :p Nu ska jag spela lite till *host host*

Kramisar <3 
 


Usch

Nu smäller det... håll tummarna små barn och önska mig lycka till c( :
 

Sjukdagen 2

God morgon bloggen! Idag mår jag lite bättre än igår kväll, men jag är nästan säker på att det blir värre senare.. Sitter här inne i värmen (framför tvn, datan) och dricker te just nu :) Jag antar att ni andra är i skolans kalla klassrum och typ..räknar matte? (A)
 
Plans for today :
Ungdomsmottagningen (SCARY!)
Göra läxor (Jag vill ju inte komma efter ^^)
Vila
 
 
Wow vad mycket planer! ansträngande som fan! haha driver bara :) nu får ni ha det bra,
puss! /Lisso
 

Mitt hjärna är en bomb som snart sprängas

Jag känner hur den tickar..(ok, slår på insidan av huvudet då) usch :/ Mår mycket värre än imorse! Undrar om jag orkar släpa mig till skolan imorgon? Oh fan också, det måste jag ju typ ska ju till UM :(
 
Jag tror jag ska vila lite nu =P Och plugga som jag inte gjort än hihi (A) Såg Kung Fu panda förresten igen :D heh he!
Såg den för någon dag sen med Abbe men den var lika rolig nu med haha. rekomenderar !

 

Checka in sjuklingens hår!
Pussi pussi //Lisse

Hosthost

Hejhej cupycakes, hur mår ni? själv mår jag inte så bra, är sjukare än igår.. försökte ändå att gå till skolan  men det gick inte alls så bra, slutade med att jag blev dövarm i klassrummet, snorade & hostade så jag gick hem.
 


Nu ska jag ta och vila upp mig, och tanka någon rolig film att se på. En kopp té fixar jag nog senare!
Och såklart, plugga lite =) Tur att vi bara har 4 lektioner idag (2 av dom hade vi prov på) hoppas jag inte missar så mycket.


Om någon från klassen läser det här, säg gärna vad ni gjort på lektionen och om vi fick någon läxa c(: hihi
 
Puss //Lisse

Jag sörjer mitt liv som förkyld

Eeh...ja något sånt..
 
Sitter iallafall här med en brännande/svidande hals och ögon, och känner mej yr & varm samtidigt! Herregud kan det bli värre? ja faktist. haha :P

 som tröst sitter jag här med min bamsekopp med bilar på o dricker te! :D Såklart dränkt i 50 liter socker, 70 liter honung, och bara 1 liter mjölk! Mums! Nu blir det säkert snart bättre :) Bara att hoppas att jag får högre feber imorgon så jag missar skolan ^^ Hihi. Eller nej, det vill jag ju inte? Hmm! 
 

bild från google
 
 Och ja, jag vet hur ointressant min blogg är. Men faktist så skriver jag det jag vill och har lust med så shuttafcukup.


Barnhemmet >=F

Hej på er :p känns som jag bara var tvungen att blogga nu haha ;p länge sen vettni ^^ man måste ju skriva av sig lite XD Hm, Vad görs då folket ? (A)

Jag håller på att *tanka* barnhemmet ^^ Ska titta med Linnea och annika (?) sen, och kanske fler då =P Med chips o sånt ni vet haha mysit! :D Lång skoldag idag men jag tycker måndagar är rätt okej, Jag & annika åt i centrum på vår lunchrast som typ börjar 10 O.o och efter det köpte jag en klocka som abbe ska få i present :D Yesyes ingen stress här inte, nästan köpt alla presenterna nu och  de e 1 månad tills han fyller! Grattis baby <3 Är i stor skuld till annika nu haha!

Ska nog äta nu, vi ses senare gosegrisar ♥

Nemen snuttegryn godmorgon!!!;D

Japp jag är också vaken xP Abbe kmr 11.15 så jag måste ju till centralen typ..tidigt haha. Hm. Får skriva mer senare! hoppas ny får en rolig dag höhö.

Alla läxor är gjorda!

Oh va skönt! Att inte ha några läxor man ska tänka på när man sover, alltså :p precis tagit en dusch så nu känner jag mej ren & fräsch :P också varit i biblioteket några hundra timmar känns det som. Hihi =P

Ja ni..Har inte så mycket att säga..får önska er godnatt!
pussis

Naztysbunny

Nu ska jag dela med mig av en bra blogg till er ! Naztysbunny! Hon heter Denise och är jätte söt!!, skriver om produkttips till håret, och lite allt möjligt. Hon är frisör och delar med sig av massor av bilder, på det hon köpt, sig själv och sitt hår m.m, någon dag kmr hon bli lika stor som Blondinbella. Så nu tycker jag ni ska titta in där om ni inte har något bättre för er :p
 
(Vet inte om jag får lägga upp en bild på henne här:p så jag avstår, men titta in i hennes blogg :D)

En stolt lisa

Hej på er :D Skolan är äntligen slut :P Vi hade "DISA" idag, - din inre styrka aktiveras, Oh herregud man fyllde i något papper också typ "Har du haft gråt attacker"? osv, Hur i hevlete fick jag 44 poäng? resten fick ju runt 10-20..Hur som helst, jag vet att jag inte är ett emobarn och det är det ända that matters. Hoppas förresten att ni haft en ok skoldag :)
 
Som ni vet har jag lovat att diska efter middagen, men efter skolan sa vi inget om! Men jag är så snäll så jag gjorde det ändå (A) hoppas på extra lön hahahaha! Nämen nu ska jag ner till biblioteket (läs : mitt andra hem) och plugga! Ses!
 
Puss /Lisse

Låt mig dela med mig av min bästa vän..

...Biblioteket! Wow! Det är så tyst, fridfullt (?) och mysigt där! Ni ska bara veta hur mycket jag fick gjort! *Så jävla stolt*
tror faktist jag drar dit imorgon och pluggar lite extra på läxorna, skadar ju inte när man har betyg? :P Någon som hänger med? (A)



Dom har god chocklad (Cacaocream) också som gör läxläsningen ännu roligare (godare) haha! 


 
Sen så har jag och mamma kommit överens om att om jag diskar varje kväll efter middagen (Jag erbjöd mej att duka också :p sånt är skojj hihi) så ska jag få 300 kr i veckan (söndagar höhö!) Det blir 1200 i månaden, för att diska varje dag, tar ju bara typ 30 min. Bra va?! Extra kosing för mej! bara bra, för jag har en jävla saker jag behöver inhandla!

=
 
Idag missade jag topmodel :( Inte roligt..andra gången i rad :/  Men next time då jävlar.
 

 
 
Hoppas ni haft en bra dag & isf har en fortsatt bra dag :) Läggdags 4 me. Byebye honeybunnys! <3
 
(Obs! alla bilder är från Google, Diskbilden är knappast min bild, så äckligt mycke disk har vi absolut inte, haha)
 
/Pussis Lissekisse

Usch läxor

Hej hej. Ja som rubriken säger, läxor är äckliga och ni ska se min almenacka, jag ville inte att den skulle bli full. Wellwell! Orkar inte sörja, bättre att göra dom. Eller hur?
Men hemma går det inte alls bra, blir distraherad! skjuter upp dom bara och sätter mej vid datorn eller framför tv:n..Hm. Jag tror nog jag går till biblioteket nu
 
 Puss på er

Webbläsare

Ja fyfan vad jag har hatar opera nu! MOZILLA FIREFOX IS THE SHIIT! 
 
 Haha okej vilket skumt inlägg :P hur som helst. skoldagen var allmänt seg som vanligt, och jag kräks snart. så det här får duga med uppdatering xP Nu ska jag sova lite igen! kramisar

Me want uggs!

Alla verkar ha uggs nu, eller iaf tänker inskaffa. Det vill jag också, men runt 2 000 :-? 
..Nja vet inte om jag är sugen längre =P Men socker söta är dom! 
 
Dom ljusrosa skulle sitta fint ;)
 
 
Bild: google typ   
 
Publishme verkar strula så jag säger nu godnatt! puss

Jag fortsätter att drömma..

"Godkväll?" Haha :P Är så trött så jag kan dö. Nästan. Har sovit i 3 timmar när jag egentligen borde gjort läxorna som är till imorgon, Damn you människa who släckte lampan
 
Jag har alltid trott att det är en liten söt chihuahua jag vill ha, eller ett marsvin.., men igentligen tror jag det är kaninbebis jag vill ha..Saknar bara lilleskutt så mycket, vem kan slå den här sötingen? Är nog rädd att jag "ersätter" honom med en annan kanin om jag köper en ny, det är ju inte snällt..
 
Jag gillar inte folk som ersätter sina döda djur med nåt nytt redan någon vecka efter! Vad visar det för respekt för sitt gamla djur? So om det är dött? Jag tycker iaf man ska sörja längre än 1 vecka..

 

 
Men nångång, då tänker jag skaffa en sån här 
 
 
 
xoxo /L-si

Ungdomsmottagningen med skolan

Hej på er! Hur mår ni socker..grisar! HAHA. xP
 
+
 
Ja min konstiga humor, Hur som helst! Måndagar är bäst! Bild, stöd, och några till OK lektioner!
men idag var klassen på UM *ryser* Ja ni vet, ganska roligt, dom berättar om fittan osv haha och såklart är de
flesta allmänt omogna och bara skrattar o ställer fjantfrågor osv,
 
Men barnmorskan som skulle berätta allt för oss var jätte snäll! Hon jag gick till senast var så sur så ja
kände mej bara jobbig, så när alla hade gått passade jag på att fråga det jag ville i hennes lilla "kontor" och
hon förklarade massa saker för mej :p Nu blir det mycke mindre läskigt hos gynekologen när jag fattar vad
man gör hos en sån =P

 
//kramisar o pussisar från lissessa

Dags för uppdatering igen! :D

Hej på er muppbarn! hur mår ni? bortser man från att jag är dödstrött så mår jag bra! Saknar bara älskling lite :p
Igår va Abbe här i sthlm, Hm, vad vi gjorde? nä det intressarar nog inte er, Haha! ;)
 
Idag är det typ bara 4 lektioner! skönt :O Sen har vi lunchrast kl typ, 10? väldigt nice att äta lunch när man ska äta frukost typ då o.O Men ingen har ju perfekt schema :( Och när jag kmr hem väntar läxorna..USCH!

 
puss o kram från Lisa ;)

Hahah!

Naaw va rolit, har sett 4 videos på youtube där man ser mig (Från Nrj in the park), & så ser man halva mej på en bild på NRJ. fett skoj ju hahaha

Undra vad jag får i födelsedags present?


Kanske en chihuahua? ♥  

Eller massor av pengar?!..Extensions? tandblekning? nån superacnekräm? äh det finns ju inte ..:o
2 marsvin skulle inte skada :D

Jag är 99% säker att jag får 1400:- av pappa, eftersom jag jämt får 1 hundralapp mer varje år? Hm, lite pengar skulle ju inte skada :p har massor av saker jag vill ha! Oh! t.ex : 
 
ansiktsmasker
Extensions?
diadem
någon tröja?
tågbiljett?
Små saker som jag kan piffa till rummet med sen?

Hm..Ja egentligen massor av saker jag bara inte kommer på just nu!
 
    
 
  
 
 
Men vi får väl se imorgon vad jag får av pappa :O Håll tummarna för cash! det behöver jag. haha! <3
xoxo //den vackra törnrosa!!!

Just nu känner jag mej så smart!

Precis varit i centrum & köpt ett hänglås till mitt skåp o på hemvägen köpte jag Kaffe cool på Mcdonalds.

Jag gillar verkligen inte den beska smaken efter, nån halv sekund, men ja, det e ju det kaffe smakar, eller hur?  
Men sen så la jag i 2 teskedar socker och den beska smaken försvann ♥
fyfan vad gott det blev, nä det måste ni testa!

Oh min mamma.
 
Har fortfarande några små läxor som väntar, bäst att göra klart! Ses senare gullungar ♥

Hur trött kan man vara egentligen?

Hejj på er :p Snacka om att jag känner mej död, det blir inte direkt bättre av att vi har typ, 7 läxor på 2 dagar heller.
Det säger kanske varför jag inte uppdaterat? =p
 
Hur som helst, Min födelsedag imorgon :) Skojj :p undra vad jag får för presenter? Det blir nog inte något kalas iår elr nåt, med tanke på omständigheterna..(Skilsmässa, mamma håller på bjuda på en lägenhet, osv) men Linnea, Fanny & Annika kanske kan sova över om någon vecka? en liten tjej kväll maybe :p Skulle vara roligt =) Snart har jag ju mitt egna rum! Då ska jag inreda med massa palmer, kuddar & sånt mysigt ;) DOFTLJUS! Ohja.


Bild : google


Har jag berättat att jag blivit kär i hoodies från kill av delningen på H&M?  Riktigt mysiga & varma ;) mjuka oxå! Köpt en i grått & svart. Den svarta ska jag skriva Abbe <3 Lisa på när jag åker till älsklingen!

What so ever. Mina läxor görs inte av sig själva så det är väl bara att sätta i gång :( Vi ses! ikväll? ;)

RSS 2.0